Budapestiszakember.hu

Koltai-Gép Kft – Betonvágás, betonfúrás

Mobiltelefon: 30/640-5385
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Weboldal:
www.koltai-gep.hu

Átalakítaná házát, lakását? Nagyobb ablakokat, nyílásokat szeretne, esetleg eltávolítana falakat? Épületgépészeti csövek, elektromos vezetékek, vagy egyéb átvezetések, rögzítések számára szükséges furat készítése szükséges?

A tégla-, panel-, vagy más betonfal bontása, fúrása, vésése hagyományos módszerekkel nehezen megy, a házi használatra készített ütvefúrók, vésőgépek teljesítő képessége kicsi. Az így bontott betonfal gyakran megreped, ezáltal statikailag meggyengül, megerősítése többlet ráfordítást igényel.

A gyémántszerszámos betonvágás és betonfúrás a jelenleg a legkorszerűbb technológia, amivel beton, tégla, kő, aszfalt, vasbeton és egyéb kőzet vágható ezen technikával a benne lévő acél vasalattal együtt. A munkafolyamat rezgésmentes, rombolásmentes, törésmentes, minimális porképződéssel és zajjal jár. A vágott és fúrt felületek utólagos megmunkálást nem igényelnek, mert a technológia méretpontos, simára munkált felület eredményez, ezáltal egyben gazdaságos is.

A gyémánttechnológiás betonvágás alkalmazási területei: ajtó, ablaknyílások kivágása, nyílásbővítések, födémnyílások kivágása, gépalapok helyének kivágása, épület alapok átvágása. Beton, vasbeton, terméskő, szilikát, tégla, ytong és egyéb falazatok átalakítási munkáinál egyaránt alkalmazható.
Síkvágógéppel a vasalt, vagy vasalatlan térbeton, aljzatbeton, födém, valamint dilatáció vágását lehet elvégezni. A sínes gép falvágásra, nyílások pontos vágására használható. Ez a technológia a legprecízebb betonvágást teszi lehetővé. Betonvágás kézi betonvágógépekkel a puhább építőanyagok esetében alkalmazott technológia. A vágás történhet száraz és vizes vágógéppel.

A gyémánttechnológiás betonfúrás alkalmazási területei: szellőzőfuratok készítése, különböző épületgépészeti csövek és vezetékek falakon-födémeken történő átvezetése, gépalapok lefúrása, épület alapok átfúrása, stb. akár méteres furathosszban.
Minden olyan esetben alkalmazható, ahol fontos az ideális alakú és helyzetű, rezgésmentesen elkészített furat.